SeaTwirl har blivit antagna till Business Accelerator Programme Southeast Asia (BAPSEA)

SeaTwirl har av Energimyndigheten och Business Sweden blivit antagna till BAPSEA, där bolaget under programmets gång kommer att ha tillgång till resurser, vägledning och nätverksmöjligheter med branschledare, regeringstjänstemän och potentiella affärspartners.

Urvalsprocessen för programmet har varit mycket konkurrenskraftigt, och SeaTwirls prestationer och potential inom energibranschen har stuckit ut bland de många sökande. Under programmets gång kommer bolaget att ha tillgång till resurser, vägledning och nätverksmöjligheter med branschledare, regeringstjänstemän och potentiella affärspartners. Genom workshops, seminarier och skräddarsydda konsulttjänster kommer SeaTwirl att få djupare insikter i energimarknaderna i Sydostasien, samtidigt som SeaTwirl får vägledning om hur bolaget identifierar tillväxtmöjligheter som är specifika för regionen.

“Mycket glädjande nyheter att vi har blivit antagna bland många andra kvalificerade sökande. Intressant att andra värderar vårt bolags potential som klimat- och exportteknologi högt. Asien är en viktig världsdel för klimatet och en viktig marknad för oss så det blir spännande att accelerera verksamheten där med hjälp av Business Sweden och Energimyndighetens BAPSEA program.” Johan Sandberg, VD.


2024.05.17

SeaTwirl appears in SvD (Perspektiv hållbarhet)

Read more here!

2024.05.07

Recorded video from SeaTwirl’s Q&A session with CEO Johan Sandberg

https://youtu.be/4ObEd-FJjBc?si=hjvktwNa8UyL0P2N

2024.04.26

New video published with our CEO

https://youtu.be/vaX9v5GfTXI?si=g9aFhoMstkgvU2q2