SeaTwirl har valt ny samarbetspartner för mjuk finansiering

SeaTwirl har efter en noggrann process valt ut en ny samarbetspartner för arbetet med mjuk finansiering (bidrag).

SeaTwirl har efter en noggrann process valt ut en ny samarbetspartner för arbetet med mjuk finansiering (bidrag). Valet har gått till Bolaget GAEU Consulting AB, som bär på en lång och bred erfarenhet.

Att ansöka om mjuk finansiering är en del av vår strategiska plan för att få in kapital för tillväxt och utveckling av bolaget. Men att söka bidrag är en process där vi känner att det är viktigt att arbeta med experter, både för själva ansökan och med arbetet att följa upp de bidrag som vi kan erhålla. Därför känner jag mig nöjd och stolt över vårt val av GAEU, som visar på gott samarbete och mycket kunskap inom branschen.” Peter Laurits, VD SeaTwirl.

GAEU Consulting AB är branschledande med den längsta referenslistan inom till exempel Horizon Europe SME-instrumentet och bidrag till Vinnova. GAEU hjälper tillväxtföretag att ansöka om EU-finansiering för utveckling och kommersialisering av företags innovationer. GAEU:s expertis är samlad i Europas största privata kompetenscenter inom EU-finansiering, GAEU Horizon Europe Centre of Excellence. Där arbetar ett stort antal forskarutbildade experter inom Cleantech, Life science och ICT tillsammans med erfarna rådgivare inom affärsutveckling, företagsfinansiering och EU-byråkrati.

 

Läs hela pressmeddelandet här


2024.05.17

SeaTwirl appears in SvD (Perspektiv hållbarhet)

Read more here!

2024.05.07

Recorded video from SeaTwirl’s Q&A session with CEO Johan Sandberg

https://youtu.be/4ObEd-FJjBc?si=hjvktwNa8UyL0P2N

2024.04.26

New video published with our CEO

https://youtu.be/vaX9v5GfTXI?si=g9aFhoMstkgvU2q2