Serie-entreprenör invald i SeaTwirls styrelse

  På SeaTwirls årsstämma den 24 februari 2021, valdes Fredrik Östbye in i SeaTwirls styrelse. Fredrik Östbye är en serie-entreprenör som realiserat flera framgångsrika företag varav två har blivit uppköpta av stora bolag. Han är i grunden en ingenjör som drivs av hur teknik kan skapa hållbarhet, men har under sin resa framför allt skapat...

 

På SeaTwirls årsstämma den 24 februari 2021, valdes Fredrik Östbye in i SeaTwirls styrelse.

Fredrik Östbye är en serie-entreprenör som realiserat flera framgångsrika företag varav två har blivit uppköpta av stora bolag. Han är i grunden en ingenjör som drivs av hur teknik kan skapa hållbarhet, men har under sin resa framför allt skapat team, strategier, partnerskap och affärsmodeller som tagit de bolag han engagerat sig i framåt. Under åren 2013-2017 var han Vice President, Internet of Things på Telenor efter att de förvärvat hans bolag. År 2017 handplockades han till Grundfos i Danmark som Group Vice President, Head of Digital transformation, där han mycket framgångsrikt lett deras digitala transformation och där han nu bygger upp deras radikala innovationsenhet. Han är även rådgivare till flera spännande start-ups och scale-ups. Fredrik bor med sin familj i Varberg och tycker om surfing, ridning och åka snowboard.

När SeaTwirl nu går in i nästa utvecklingsfas är de kompetenser och erfarenheter som Fredrik besitter mycket värdefulla och kompletterande. SeaTwirl välkomnar Fredrik och ser framemot samarbetet.” Peter Laurits ,VD.


2024.05.17

SeaTwirl appears in SvD (Perspektiv hållbarhet)

Read more here!

2024.05.07

Recorded video from SeaTwirl’s Q&A session with CEO Johan Sandberg

https://youtu.be/4ObEd-FJjBc?si=hjvktwNa8UyL0P2N

2024.04.26

New video published with our CEO

https://youtu.be/vaX9v5GfTXI?si=g9aFhoMstkgvU2q2