We are hiring

A new career opportunity

Do you want to be a part of a dedicated team that want to change the world for the better? Right now we are looking to fill two important positions in our company. (Swedish language only)

Affärsutvecklare (Swedish language)

Vi behöver skapa många nya kontakter globalt med framtida kunder, partners och underleverantörer.
Vi söker en person som i nära samarbete med VD bygger upp marknad och partnerskap.

Vi behöver en person med flerårig internationell erfarenhet samt vana vid att utveckla relationer och förhandla med stora företag och institutioner på flera marknader, gärna såväl Europa, USA som Asien. Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande komplexa system. Du har sannolikt en civilekonomexamen och har arbetat i tekniska branscher och på så sätt fått kunskap om komplexa system, alternativt en civilingenjörsexamen med inriktning från mekanik eller elteknik samt med god ekonomisk förståelse och relevant affärserfarenhet.

Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 30 augusti till: career@seatwirl.com
Intervjuer kan komma att starta innan deadline så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ladda ned jobbannonsen som pdf

Utvecklingsingenjör (Swedish language)

Som utvecklingsingenjör på SeaTwirl jobbar du i vår utvecklingsgrupp från tidig idéskiss till färdig produkt med fokus på konstruktion. Du kommer att ansvara över flertalet delar i utvecklingen av nästa enhet. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt med stor initiativrikedom och att du kan kommunicera resultaten av utvecklingsarbetet. I företaget kommer du att spela en viktig roll i hela produktutvecklingsfasen där du tillsammans med resterande i gruppen för projektet vidare.

Vi söker dig som har en högre teknisk utbildning och med erfarenhet inom konstruktion och utvecklingsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från vindkraft.

Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 30 augusti till: career@seatwirl.com
Intervjuer kan komma att starta innan deadline så vänta inte med att skicka in din ansökan. Eventuella frågor besvaras av Erik Steinholtz 0736 69 69 99.

Ladda ned jobbannonsen som pdf

Are you interested in our products?

Interested in how SeaTwirl can help your energy project deliver renewable energy at the lowest cost available? Welcome to contact us for a more in-depth presentation of our products and projects!

Sign up for news or website updates

Contact us by phone or email

Gabriel Strängberg

Managing Director

gabriel.strangberg@seatwirl.com

Phone: +46 70-480 55 29