Dan Friberg är SeaTwirls nya styrelseordförande

Den tidigare vice ordförande Dan Friberg, tar över ordförandeklubban efter Malcolm Wiberg som på egen begäran kliver av posten.

Malcolm Wiberg tillträdde som styrelseordförande i augusti förra året, och har under sin tid genomfört en lyckad nyemission samt på ett strategiskt sätt drivit bolagets verksamhet och projekt framåt. Malcolm väljer nu att på egen begäran kliva av sitt uppdrag och vice ordförande Dan Friberg tar över.

Dan Friberg är VD och delägare av Infobric och sitter i ett tiotal andra styrelser. Dan har en MBA från Internationella Handelshögskolan i Jönköping och har haft flera ledande positioner inom innovationssystemet och finanssektorn, bland annat VD för Science Park i Jönköping. Han har även varit entreprenör i flera bolag. Läs mer om SeaTwirls styrelsemedlemmar här

“Jag ser framemot att ta klivet upp som ordförande för SeaTwirls styrelse och jag kommer med full energi bidra till bolagets utveckling. Vi är mitt uppe i en mycket intensiv och viktig fas för bolaget så det är med spänning och beslutsamhet jag tar över efter Malcolm.” Säger Dan Friberg.

VD, Peter Laurits kommenterar:

“Jag vill härmed tacka Malcolm för hans tid i styrelsen. Nu ser vi framemot att få arbeta tätare ihop med Dan Friberg i den nya rollen som styrelseordförande.”

Läs pressmeddelandet här


2024.05.17

SeaTwirl appears in SvD (Perspektiv hållbarhet)

Read more here!

2024.05.07

Recorded video from SeaTwirl’s Q&A session with CEO Johan Sandberg

https://youtu.be/4ObEd-FJjBc?si=hjvktwNa8UyL0P2N

2024.04.26

New video published with our CEO

https://youtu.be/vaX9v5GfTXI?si=g9aFhoMstkgvU2q2